چهارمین جشنواره قورمه مهریز

Festival Ghormeh

چهارمین جشنواره قورمه ،صنایع دستی و نان سنتی شهرستان مهریز

 

جشنواره قورمه برای سال چهارم از تاریخ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ تا ۲۶ آبان در باغ جهانی پهلوانپور با بیش از ۱۰۰ غرفه برگزار شد.این جشنواره به منظور معرفی غذاهای سنتی و محلی و صنایع دستی شهرستان برگزار میگردد.همچنین شرکت کنندگان در این جشنواره از شهرهای مختلف به این مکان می آیند و مواد غذایی و سوغات شهر خود را معرفی می نمایند.جشنواره امسال همانند سالهای گذشته با حضور خیل عظیمی از بازدید کنندگان روبرو شد.در کنار جشنواره بازدید از باغ جهانی پهلوانپور خالی از لطف نبود.

قورمه نوعی غذا است که در تهیه آن از گوشت گوسفند استفاده می شود و تنها افزودنی به آن پیاز می باشد.در گذشته که یخچال و وسایل لازم برای نگهدای مواد غذایی نبوده از این روش بزای نگهداری طولانی مدت گوشت در فصل پاییز و زمستان استفاده می کردند.

این جشنواره با حضور جمعی از مسولین شهرستان و شرکت کننده ها و بازدید کنندگان در مجموعه باغ پهلوانپور شروع شد و در پایان به تعدادی از شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا